Home > Error While > Error While Configuring Partitions Try Again

Error While Configuring Partitions Try Again

Contents

Thank you in advance. Try again" From: Mike Marion Date: Tue, 25 Sep 2007 14:41:56 -0700 Message-id: <[email protected]> OnTue,Sep25,2007at11:02:43AM-0400,AlanMcKaywrote: > >ext3 >true >/home >131 >8 >200466491392 > Inoticethesizesinthesavedxmlfileareexactsizes..areyouusing exactlythesamesizediskinthenewmachine?oralargerone? thanks, -Alan /dev/sda ext3 true 131 1 primary 131571712 ext3 true 131 2 primary 4293596160 ext3 true 131 3 primary Try again! this contact form

In my > autoyast config file, I did not put any bootloader section in it. > According the SLES doc > http://www.suse.de/~ug/autoyast_doc/CreateProfile.Bootloader.html, it > should work, and it did work on Please let me know, I can provide more details if required. NotethepartitioningispreciselywhatYastcameupwithonit'sown forthefirstinstallation. Was it a bug in SLES10 that got fixed later - say SLES10.1? https://lists.opensuse.org/opensuse-autoinstall/2007-09/msg00019.html

Error While Configuring Partitions

Please refer to our Privacy Policy or Contact Us for more details You seem to have CSS turned off. thank you. Posting in the Forums implies acceptance of the Terms and Conditions.

I also did look into the y2log, but could not find anything wrong there. However during the "Preparing System for Automated Installation" phase I get the following pop up error during the "Create partition plans" part; Error: Error while configuring partitions. Does anyone have any idea what could be causing that error, or how I could go about trying to find out what is causing it and/or how to fix it? Ubbgen Encountered An Error While Configuring the only way doing this with autoyast is via pre-script -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE LINUX Products GmbH, Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany e-mail: [email protected], Tel:

After cleaning up my > PARMFILE the ipl of the installer system was fine. Yast2 Error While Configuring Partitions FAQ 1.4 What is the smallest profile that makes sense?). Youmightwanttogobackandeditthesizestomakethemmorehuman readable,andreplacethemwithvalueslike200G.Andwhichever partitionyouwanttojustusealltheleftoverspace,makethatsize max. This can be done by running the following commands on all physical disk drives that will be used in an IMSM RAID array configuration:dd if=/dev/zero of=/dev/sdx bs=1024k count=1 # this will

Error: Error while configuring partitions. Error While Configuring Windows Update You should be able to examine /var/log/YaST2/y2log to see if there are any clues there. Mark Post ---------------------------------------------------------------------- For LINUX-390 subscribe / signoff / archive access instructions, send email to [email protected] with the message: INFO LINUX-390 or visit http://www.marist.edu/htbin/wlvindex?LINUX-390 ---------------------------------------------------------------------- For more information on Linux on Send all that to me, not to the autoyast list. -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE LINUX Products GmbH, Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany e-mail: [email protected], Tel:

Yast2 Error While Configuring Partitions

The reason I can think of is that the SLES 10 SP2 is not supported on the dx360 m4 hw model, I searched the internet, the doc http://www.redbooks.ibm.com/abstracts/tips0878.html only says the http://www.novell.com/support/kb/doc.php?id=7006152 No, thanks SUSE Forums > PRODUCT DISCUSSIONS > SUSE Linux Enterprise Server > SLES Configure-Administer > Use autoyast install the system in error in KVM PDA View Full Version : Use Error While Configuring Partitions All data on the disks will be lost! Autoinstall Error After configuring autoyast configuration file to install the system used in the KVM in autoyast, installation Times: Error while configuring partitions Try again..

So the installation fails after the ram disk is full.... weblink FAQ 1.4 What is the smallest profile that makes sense?). FAQ 1.4 What > is the smallest profile that makes sense?). > > However even with that basic profile I got the same error, i.e. > Error: Error while configuring partitions. Any help to a working solution is highly appreciated. An Error Occurred While Setup Was Updating Partition Information

How to solve this problem? If you would like to refer to this comment somewhere else in this project, copy and paste the following link: Lissa Valletta - 2014-04-01 status: pending --> closed component: --> general Thinking that something might be wrong I decided to try again with the most basic profile file possible. navigate here DisclaimerThis Support Knowledgebase provides a valuable tool for NetIQ/Novell/SUSE customers and parties interested in our products and solutions to acquire information, ideas and learn from one another.

As a consequence an md RAID array is not created and the installation is aborted.The error message is as follows: "Error while configuring partitions, Try again". On my first try, using the autoYaST tool I made a reference profile and tried to automate the install procedure using that. Try again.

the only way doing this with autoyast is via pre-script -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE LINUX Products GmbH, Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany e-mail: [email protected], Tel:

Date Index Thread: Prev Next Thread Index Hello. Try again. So I used the profile as decribed in the FAQs at http://www.suse.com/~ug/AutoYaST_FAQ.html, (i.e. Please don't fill out this field.

You seem to have CSS turned off. Try again. I created bootable USB from uNetBootIn. http://smartphpstatistics.com/error-while/ole-db-error-ole-db-or-odbc-error-login-timeout-expired-hyt00.html Advanced Search

Forum English Get Technical Help Here Install/Boot/Login Partitioning Error While Installing SUSE 11.3 Form USB Welcome!

I came across this thread [http://lists.opensuse.org/archive/opensuse-autoinstall/2005-12/msg00040.html] , but the workarounds suggested (usepart config:type "integer", etc) in it did not work. Chitta Reply With Quote « Previous Thread | Next Thread » Bookmarks Bookmarks Digg del.icio.us StumbleUpon Google Facebook Twitter Posting Permissions You may not post new threads You may not post GBiz is too! Latest News Stories: Docker 1.0Heartbleed Redux: Another Gaping Wound in Web Encryption UncoveredThe Next Circle of Hell: Unpatchable SystemsGit 2.0.0 ReleasedThe Linux Foundation Announces Core Infrastructure However even with that basic profile I got the same error, i.e.

It seemed to detect the harddrive alright. Regards, Hussain. Date Index Thread: Prev Next Thread Index On Monday 29 May 2006 13:18, Hussain wrote: > Thinking that something might be wrong I decided to try again with the > most that's strange.

So I used the profile as decribed in > the FAQs at http://www.suse.com/~ug/AutoYaST_FAQ.html, (i.e. ab14-Mar-2014, 04:18Anything more details? MN: x86_64,rh6.4, xCAT 2.8.2 20130712 build. Send all that to me, not to the autoyast list. -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE LINUX Products GmbH, Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany e-mail: [email protected], Tel:

Try again. On my first try, using the autoYaST tool I made a reference profile and tried to automate the install procedure using that. FAQ 1.4 What > is the smallest profile that makes sense?). > > However even with that basic profile I got the same error, i.e. > Error: Error while configuring partitions. This is the p.