Home > Error While > Autoyast Error While Configuring Partitions

Autoyast Error While Configuring Partitions

Contents

I am trying to create a custom SuSe CD such that it will install SuSe 9.3and certain custom packages without any user interactions. Please don't fill out this field. You will have to register before you can post in the forums. (Be aware the forums do not accept user names with a dash "-") Also, logging in lets you avoid Thank you in advance. http://smartphpstatistics.com/error-while/error-while-configuring-partitions-try-again.html

Youmightwanttogobackandeditthesizestomakethemmorehuman readable,andreplacethemwithvalueslike200G.Andwhichever partitionyouwanttojustusealltheleftoverspace,makethatsize max. Try again. Provide Feedback © Micro Focus Careers Legal close Feedback Print Full Simple Request a Call Follow Us Facebook YouTube Twitter LinkedIn Newsletter Subscription RSS SUSE Forums FAQ 1.4 What > is the smallest profile that makes sense?). > > However even with that basic profile I got the same error, i.e. > Error: Error while configuring partitions. https://lists.opensuse.org/opensuse-autoinstall/2007-02/msg00080.html

Error While Configuring Partitions Try Again

Error: Error while configuring partitions. BelowisthatsectionoftheXMLfile.NoteIdonotseeasizeof "max"anywherethere.Thatseemedtobetheproblemforsomeoneelse whoreportedthis. Posting in the Forums implies acceptance of the Terms and Conditions. MN: x86_64,rh6.4, xCAT 2.8.2 20130712 build.

All Rights Reserved. Thinking that something might be wrong I decided to try again with the most basic profile file possible. A profile for this machine could not be found . . (see pic) after which I enter the location of various partitions /dev/sda   /dev/sdb  /dev/sdc and it proceeds to the next As a consequence an md RAID array is not created and the installation is aborted.The error message is as follows: "Error while configuring partitions, Try again".

GBiz is too! Latest News Stories: Docker 1.0Heartbleed Redux: Another Gaping Wound in Web Encryption UncoveredThe Next Circle of Hell: Unpatchable SystemsGit 2.0.0 ReleasedThe Linux Foundation Announces Core Infrastructure Yast2 Error While Configuring Partitions The time now is 18:10. © 2015 SUSE, All Rights Reserved. Hello. Discover More Error!

Try again! Any specifics on the KVM VM you can provide? -- Good luck. So the installation fails after the ram disk is full.... So I used the profile as decribed in > the FAQs at http://www.suse.com/~ug/AutoYaST_FAQ.html, (i.e.

Yast2 Error While Configuring Partitions

I use following autoyast xml for partitioning. /dev/sda false true false ext2 131 true false /boot id http://www.novell.com/support/kb/doc.php?id=7006152 Date Index Thread: Prev Next Thread Index Hello. Error While Configuring Partitions Try Again Materials are provided for informational, personal or non-commercial use within your organization and are presented "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND. Autoinstall Error I also did look into the y2log, but could not find anything wrong there.

It's Vmwareworkstation version problem. his comment is here You seem to have CSS turned off. the only way doing this with autoyast is via pre-script -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE LINUX Products GmbH, Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany e-mail: [email protected], Tel: Environment SUSE Linux Enterprise Server 11 Service Pack 1 Situation An autoyast installation of SLES 11 SP1 on an IMSM (Intel Matrix Storage Manager) RAID volume fails, if the physical disks

Also,Idon'tspecifyadevicebecausethisprofileisusedforallour singledisksystems,andautoyastauto-detectsthedisk.Ialsosetthe lvmandevmsstufftofalsebecauseIwasgettingerrorswith sles/sled10+initiallyiftheyweren'tsettofalse,andwedon'tuse thosefeaturesanyway. I created bootable USB from uNetBootIn. I need the complete /var/log/YaST2/ directory with the log files to see what's going wrong. this contact form Send all that to me, not to the autoyast list. -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE LINUX Products GmbH, Maxfeldstrasse 5, D-90409 Nuernberg, Germany e-mail: [email protected], Tel:

From: "jaiber john" Date: Mon, 26 Feb 2007 17:28:03 +0530 Message-id: hi I'm attempting a SLES10 autoyast installation on a disk with pre-configured partitions and getting the following error: I came across this thread [http://lists.opensuse.org/archive/opensuse-autoinstall/2005-12/msg00040.html] , but the workarounds suggested (usepart config:type "integer", etc) in it did not work. Alsonote,thisprofileisfromournewdesktopimage,whichusesmost diskforswap,becausewedon'twantusersputtingdataondesktops, it'ssupposedtobeonourfilers..butyoustillgettheideaofsizing andmax. -- MikeMarion-UnixSysAdmin/StaffITEngineer-http://www.qualcomm.com Sorry,pleasetryagain.ThankyoufortakingtheTuringtest. -- Tounsubscribe,e-mail:[email protected] Foradditionalcommands,e-mail:[email protected] < Previous Next > Thread Index Author Index Date Index All Messages Search this list List Navigation Overview Next Thread Previous

NotethattheonlychangeImadetothefilewassomethingIfound alsowithGoogleabouteditingthespecificsontheethernetcardand changingitto"eth0"fromthedefaultwhichincludestheMAC.Imade nochangetoHDconfiguration.

The reason I can think of is that the SLES 10 SP2 is not supported on the dx360 m4 hw model, I searched the internet, the doc http://www.redbooks.ibm.com/abstracts/tips0878.html only says the Error: Error while configuring partitions. please create a bugreport via https://bugzilla.novell.com please attach the /var/log/YaST2/ files in a tgz + your autoyast profile to the bug. -- ciao, Uwe Gansert Uwe Gansert, Server Technologies Team SUSE However even with that basic profile I got the same error, i.e.

Thread at a glance: Previous Message by Date: resizing partitions Hi All, Is there any way to resize partitions during an autoyast install, even if it's under user control before the ThentoinitiatetheinstallIbootthefirstCDfromOpensuse10.2, andselectthe"Installation"option.Theninthe"append"space belowIentermy"install=http://blah/blahautoyast=http://blah/blah" Itchugsalongfine.Ifitmatters,mynetworkdoesnothaveDHCPso itfailsthefirsttime,thencomesbackwithapromptsoIcan manuallyenternetworkinfo.Afterenteringtheinfoittakes3or4 retriesforthenetworktocomeup.ThenAutoyastseemstochugright along.Untilitgetstothediskpartition. Novell is now a part of Micro Focus Home Micro Focus Home Skip to Content Knowledgebase FAQ Register Your Product Support Handbook My Favorites My Favorites Close Please http://smartphpstatistics.com/error-while/ole-db-error-ole-db-or-odbc-error-login-timeout-expired-hyt00.html Any hints?

The Suse CD seems to correctly detect the harddrive, and created the partitions properly. Does anyone have any idea what could be causing that error, or how I could go about trying to find out what is causing it and/or how to fix it? I also did look into the y2log, but could not find anything wrong there. Home | Content | Search | Navigation | Indexes Mailinglist Archive: opensuse-autoinstall (87 mails) < Previous Next > [opensuse-autoinstall] Error while configuring partitions.

Here'sasampleofamapIuseininstallsthatworksgreat: false false true twofish256 false reiser true /boot 131 primary 500M twofish256 false reiser true / 131 primary 10G Please don't fill out this field. thank you. I am getting a strange partitioning problem when trying to install from autoyast in autoyast "creating partition plan" section.

andyleigood17-Mar-2014, 02:47I have fix it.