Home > Error V > Gab /sbin/gabconfig Error V-15-2-25022 Unknown Error

Gab /sbin/gabconfig Error V-15-2-25022 Unknown Error

Contents

At > installation > > and configuration the > > cluster service worked fine. Create a SymAccount now!' GAB ERROR V-15-1-20018 open of GAB device failed, LLT not configured. Fix the llt issue so gab can start so had can start Sent from my Nokia E62 handheld by goodlink. -----Original Message----- From: Damodharan K [mailto:[email protected]] Sent: Thursday, June 21, 2007 Hi Mark Alleyne, The output as you asked test01-ap: find /etc -name "*llt*" /etc/init.d/llt.rc /etc/rc2.d/S70llt /etc/gconf/gconf.xml.defaults/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/gconf/gconf.xml.defaults/schemas/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/llttab /etc/llttab.init41 /etc/llthosts /etc/llthosts.init41 test02-ap:find /etc -name "*llt*" /etc/init.d/llt.rc /etc/rc2.d/S70llt /etc/gconf/gconf.xml.defaults/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/gconf/gconf.xml.defaults/schemas/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/llttab /etc/llttab.init41 have a peek here

If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited. Sent from my Nokia E62 handheld by goodlink. -----Original Message----- From: Damodharan K [mailto:[email protected]] Sent: Wednesday, June 20, 2007 10:34 PM Mountain Standard Time To: robertinoau; [email protected] Subject: [Veritas-ha] LLTnot configured Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCSengine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCSengine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process death: DisabledMissed http://mailman.eng.auburn.edu/pipermail/veritas-ha/2007-June.txt

Error V 15 2 25015 Llt Not Configured

After reboot the status was showing test02-ap: lltstat -nvv LLT node information: Node State Link Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments. robertinoau [Veritas-ha] LLTnot configured error after reboot Damodharan K Re: [Veritas-ha] LLTnot configured error after ...

Thank you 10 Replies 309 Views Switch to linear view Disable enhanced parsing Permalink to this page Thread Navigation Damodharan K 2007-06-18 12:25:05 UTC Ketan Patel 2007-06-18 13:06:39 UTC Damodharan K Thank You! Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments. But after reboot the > LLT , GAB is not running > and not able to start Cluster service .Please help > to slove this issue .Iam > sending configuraion and

modinfo|egrep "llt|gab" 214 7ab88000 230a8 288 1 llt (LLT 4.1MP1) 215 7aba4000 47598 289 1 gab (GAB device 4.1MP1) LLT node information: Node Vcs Error V-16-1-10116 Gabhandle::open Failed Errno = 261 Damodharan K Re: [Veritas-ha] LLTand GAB problem after first rebooti... Need to reconfigure the LLT link on "Node2". #################################### 1. https://www.veritas.com/support/en_US/article.TECH87418 If you are not the intended recipient, any dissemination, use, review, distribution, printing or copying of the information contained in this e-mail message and/or attachments to it are strictly prohibited.

At installation and configuration thecluster service worked fine. Thank you --=_alternative 0017D0A365257301_= Content-Transfer-Encoding: 7bit Content-Type: text/html; charset="us-ascii"
hi all


After unloading and loading GAB
Its giving the following error
GAB is not runningand not able to start Cluster service .Please help to slove this issue .Iamsending configuraion and the engine logEngine_A.log2007/04/18 14:13:44 VCS INFO United States Products Threat Protection Information Protection Cyber Security Services Website Security Small Business CustomerOne Products A-Z Services Business Critical Services Consulting Services Customer Success Services Cyber Security Services Education Services

Vcs Error V-16-1-10116 Gabhandle::open Failed Errno = 261

After that getting error LLT not configured. http://osdir.com/ml/high-availability.veritas.ha/2007-06/msg00023.html The following message maybe seen in Windows application event log.08/25/2008 05:11:01 PM ERROR       1(0xe0100001) VCSComm W2K-CLUST2 VCSCOMM error: gabconfig -c -n 5: GAB gabconfig ERROR V-15-2-25015gabconfig: ioctl failed Error V 15 2 25015 Llt Not Configured But after reboot the > LLT , GAB is not running > and not able to start Cluster service .Please help > to slove this issue .Iam > sending configuraion and Vcs Warning V-16-1-10543 Ipmserver::open Cannot Create Socket Errno = 97 If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited.

If > > you have received this communication in error, > please notify us by reply e-mail or telephone and > immediately and permanently delete the message > and any attachments. navigate here I don't understand it at all. -- Moliere pgpuB1tFz5gfh.pgp Description: PGP signature Next Message by Thread: Re: LLTnot configured error after reboot Is there actually a device in /dev called /dev/qfe:2 or any scripts / any NIC registeration is required on the test01-ap server ? .Please help in this Note :test01-ap is jumpstarted(installed) from jumstart server.But test02-ap is installed from solaris 10 If you are not the intended recipient, any dissemination, use, review, distribution, printing or copying of the information contained in this e-mail message and/or attachments to it are strictly prohibited. Port H Registration Failed Gab Not Configured

But after reboot the > LLT , GAB is not running > and not able to start Cluster service .Please help > to slove this issue .Iam > sending configuraion and Solution When Storage Foundation HA for Windows and Symantec Endpoint Protection (SEP) Client is installed on a server, VCS may be failed to rebuild heartbeat and port membership when the server Use Byte mode display and scroll passed first 20 hex bytes starting at offset 28 hex.Data:GAB ERROR V-15-1-20109 Port h registration failed, GAB not configured. http://smartphpstatistics.com/error-v/vxvm-vxdg-error-v-5-1-585-error-in-cluster-processing.html Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments.

Thank you --=_alternative 0017D0A365257301_=-- _______________________________________________ Veritas-ha maillist - [email protected] http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha [prev in list] [next in list] [prev in thread] [next in thread] Configure | About | News | Addalist Exiting > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS > engine (had) started > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS > engine startup > arguments=-restar > > Configurations > > test02-ap: gabconfig GAB not coming up further. [[email protected] Node1 ~]## lltstat -nvv LLT node information: Node State Link Status Address 0 Node2 OPEN bond1 DOWN 00:17:A4:77:7C:2C bond0 UP

Hi Mark Alleyne, The output as you asked test01-ap: find /etc -name "*llt*" /etc/init.d/llt.rc /etc/rc2.d/S70llt /etc/gconf/gconf.xml.defaults/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/gconf/gconf.xml.defaults/schemas/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/llttab /etc/llttab.init41 /etc/llthosts /etc/llthosts.init41 test02-ap:find /etc -name "*llt*" /etc/init.d/llt.rc /etc/rc2.d/S70llt /etc/gconf/gconf.xml.defaults/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/gconf/gconf.xml.defaults/schemas/desktop/gnome/url-handlers/callto /etc/llttab /etc/llttab.init41

Damodharan K Re: [Veritas-ha] LLTand GAB problem after first reb... If you are not the intended recipient, any dissemination, use, review, distribution, printing or copying of the information contained in this e-mail message and/or attachments to it are strictly prohibited. But after reboot the cluster is working fine on test02-ap machine only. Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process

Error GAB ERROR V-15-1-20018 open of GAB device failed, LLT not configured. Exiting 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startup arguments=-restart Configurations test02-ap: gabconfig -l GAB Driver Configuration Driver state Close Login Didn't find the article you were looking for? this contact form Cheers, Ceri -- That must be wonderful!

Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process But after reboot theLLT , GAB is not runningand not able to start Cluster service .Please helpto slove this issue .Iamsending configuraion and the engine logEngine_A.log2007/04/18 14:13:44 VCS INFO V-16-1-10125 GABtimeout Thank you Ketan Patel 2007-06-18 13:06:39 UTC PermalinkRaw Message Are llt/gab modules loaded? Thank you ForwardSourceID:NT00009436 =====-----=====-----===== Notice: The information contained in this e-mail message and/or attachments to it may contain confidential or privileged information.

Thank you

vvv Home | News | Sitemap | FAQ | advertise | OSDir is an Inevitable website. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. Before reboot - when veritas installation configured automatically #: lltstat -nvv LLT node information: Node State Link Status Address * If > > you have received this communication in error, > please notify us by reply e-mail or telephone and > immediately and permanently delete the message > and any attachments.